Werkwijze
Persoonlijk en met passie

Bogaartz & Partners ziet projectinrichting als meer dan alleen het verkopen van meubels. Wij verzorgen een totaal traject waarin alle facetten van het project worden meegenomen. Hierbij kunt u denken aan stoffering en afwerking maar ook het gehele logistieke aspect dat bij de herinrichting komt kijken.

Bogaartz & Partners voert naast eigen importen ook diverse dealer-schappen. werkwijze Dit betekent een zeer breed assortiment uit heel Europa en dus een grote verscheidenheid in stijl en model, flexibiliteit, duurzaamheid en uiteraard met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Natuurlijk is elke situatie uniek en zullen standaard producten niet altijd passen. Bogaartz & Partners beschikt over vakmensen welke het project geheel in uw stijl kunnen opbouwen.
Hierbij valt te denken aan kastenwanden van muur tot muur en plafond tot plafond, maar ook aan balies en andere maatwerk oplossingen.

Tevens kunnen bestaande meubels vaak, eventueel na renovatie, opnieuw een plekje krijgen.
Wij streven naar een lange termijn resultaat en daarbij is uw tevredenheid voor ons belangrijker dan het eenmalig afzetten van een groot aantal producten.

Klein budget? Vertel ons uw uitgangspunt en we gaan samen met u op zoek naar het maximale binnen de gestelde grenzen. Daarbij investeren wij graag in een langdurige, eerlijke samenwerking met u! Als u voor langere tijd met ons in zee gaat, stellen wij daar graag openheid en speciale voorwaarden (of voordelen) tegenover.